3 tips til et stærkere parforhold

18. februar 2016 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Da jeg interesserer mig for kærlighed og parforhold, har jeg valgt at dele nogle af mine bedste tips her på siden i form af denne artikel. Artiklen handler om tre tips, der vil give dig og din partner et stærkere parforhold. Mine tips skal udelukkende ses som vejledende og fungere som inspiration til i dit eget kærlighedsliv.

Vær ikke bange for at evaluere og kommentere på jeres forhold

Et af de bedste råd jeg kan give dig er, at du og din partner bestemt ikke skal være bange for at evaluere og kommentere på jeres forhold med jævne mellemrum. Den helt store fordel ved at evaluere er, at I får et meget bedre kendskab til hinanden og jeres behov og ønsker. Det vil alt andet lige fremme forståelsen for hinanden, hvilket er med til at gøre forholdet markant stærkere.

Læg en plan

Det er i øvrigt en glimrende ide at lægge en form for parforholdsplan. Det kan for eksempel være en plan som løber over 12 måneder. Denne plan kan så indeholde forskellige aktiviteter I som par skal være en del af: For eksempel weekendtur i april måned. Planen kan også indeholde 12 datoer, hvor I sammen skal evaluere på forholdet og hvordan det går osv.

Et godt sexliv er nøglen til succes

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at et godt sexliv er nøglen til succes. Derfor er sex selvfølgelig et emne I sammen skal snakke om. Hvad fungerer godt? Hvad fungerer mindre godt? Og ikke mindst: Hvordan bliver sexlivet bedre? Disse spørgsmål kan I med fordel stille hinanden med jævne mellemrum for at imødekomme jeres behov og ønsker.

Mangler I fornyet inspiration? Forsøg jer med rollespil!

Hvis der mangler lidt gnist og spænding i soveværelset, så kan I med fordel forsøge jer med en form for rollespil. Rollespil er en ganske effektiv måde til at få fornyet energi ind i soveværelset.

Til rollespillet er det oplagt at klæde sig ud i frække kostumer. Som kvinde kan du lege fræk sygeplejerske og som mand kan du være den syge patient. Mulighederne er uden tvivl mange og kun fantasien sætter grænser. På følgende webadresse kan I se nogle af de mest populære og frække kostumer til både mænd og kvinder: PurePleasure.dk.

At gå til parterapeut behøver nødvendigvis ikke at være en dårlig ting

Tredje og sidste råd for denne gang er at besøge en parterapeut. Som sagt behøver det ikke at være en dårlig ting at gå til parterapeut – tværtimod. Terapeuten kan nemlig hjælpe jer med at få et meget stærkere forhold – også selvom I ikke oplever nogle nævneværdige problemer, men blot vil have et par gode råd med på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *