For en uges tid siden skrev jeg, at jeg skulle til Wien. Som sagt som så gjort, og jeg er lige kommet hjem i går aftes. Der er ingen tvivl om, at det ikke er sidste gang jeg bevæger mig til den østrigske hovedstad, for hvor er det dog en fantastisk by.

Jeg var afsted med to studieveninder, og den eneste plan var bare, at vi skulle ned, hygge med lidt god vin, gå i nogle butikker og ellers gøre byen lidt usikker om natten, uden at afsløre for meget kan jeg roligt sige, at alle ting lykkedes, og det var en helt igennem skøn weekendtur, hvor alt bare var som det skulle være.

I kender det nok, når man er afsted en lille gruppe tøser, så kan der godt opstå en masse fnidder, og det kan da også godt ende i lidt skænderier, når man først har været af sted et par dage sammen –  sådan var det slet ikke på vores tur. Alt var bare godt.

Jeg har derfor beslutte, at tøserne skal have en lille gave fra turen, og det bliver med en fotobog, for hold nu kæ** hvor tog vi mange billeder. Vi har delt alle sammen, så der er nok at tage af. Jeg synes en fotobog er en perfekt måde at holde minderne ved lige. Jeg har kigget lidt forskellige steder, men er nået frem til dem her der har hurtig levering, så de allerede kan få den på fredag, hvor vi skal mødes og spise lidt god mad og mindes turen.