Jeg elsker min bolig, og jeg er generelt helt vild med boligindretning. Det er superfedt, for jeg får afviklet så mange kreative idéer i mit arbejde med at indrette mit hjem. Det er dog ved at være noget tid siden, mine prioritet har været lige netop der. Sådan er der så meget, og derfor tænker jeg, at det er ved at være på tide, jeg får gjort lidt ved det. Herunder gennemgår jeg kort, hvilke elementer jeg har valgt at fokusere på.

Interiør

Mine møbler er ved at være noget outdatede. Det er lang tid siden, de er købt, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil se, om jeg ikke kan finde nogle nye på Den Blå Avis. Der plejer jeg at have heldet med mig, når jeg forsøger at finde noget. Det gør ikke noget, at de møbler, jeg har i mit hjem, er brugte, for sådan er det nu engang. Jeg synes faktisk også, at det er pænest, hvis der er noget patina på dem.

Køkkenelementer

Køkkenet skal gentænkes. Det er nødvendigt for mig, at der bliver luget lidt ud i de elementer, der ikke siger mig noget. Jeg har alt for mange plastikting eksempelvis, og så synes jeg, at min gamle kaffekande efterhånden godt kunne trænge til at blive udskiftet. Derfor har jeg kigget lidt på en Siemens-kaffemaskine, som jeg synes er superlækker. Den kan du se ved at klikke her.

Stuen skal males

Der er et par elementer i min stue, jeg godt kunne tænke mig at få gjort noget ved. Jeg starter med at male. Det er dog ikke hele huset, der skal males. Det vil tage lidt for lang tid. Derfor nøjes jeg med en væg i stuen, som jeg har besluttet mig for ville være pænere, hvis jeg gav den en kontrastfuld farve i forhold til de resterende farver i mit hjem.