Dagens blonde spørgsmål

3. november 2015 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Der er ikke noget i vejen med at stille lidt dumme spørgsmål en gang imellem. Sådan nogen er man nødt til at sige til sig, når man lige har stillet et rigtig dumt et af slagsen. Jeg følger (ligesom du sikkert gør) en masse bloggere på Instagram. Kvaliteten er naturligvis svingende, og jeg synes faktisk at der er ret mange kedelige i Danmark, måske bare fordi min stil minder så meget om deres.

Derfor er jeg begyndt at følge en hel del norske og svenske, da deres stil minder meget om vores, men alligevel er lidt anderledes, og ofte har en smule mere kant. Jeg følger en nork blogger der hedder Ingeborg (fedt navn), som primært blogger om livsstil og indretning.

På et af hendes billeder, havde hun de fedeste plissé gardiner, selvom det vist var et indlæg om nogle vaser, hun havde designet. Jeg så spurgte hvor hun havde købt. Hun svarede at de var fra uniggardin.no, hvor jeg fandt nogen lignende (tjek dem her) og ville så finde ud af om de leverede til Danmark, så jeg ringede til deres kundeservice.

Forklarede dem situationen om om der var var nogen som helst mulighed for at de kunne sende til Danmark, hvorefter der var stille i den anden ende af røret i hvad der føltes som en evighed, inden den rare dame tøvende svarede – “har du prøvet .dk” – det viser sig så, at det rent faktisk er et dansk firma, der står bag, så der følte jeg mig rimelig dum.

Det gode er dog, at det så selvfølgelig ikke var noget problem at bestille dem i Danmark, så nu er de bestilt og så venter jeg bare et par dage på at få dem leveret og give stuen lidt nyt liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *