Min nevø er for nyligt fyldt 15, og I weekenden holdt han fødselsdag for hele familien med boller og varm kakao. Men hvad giver man lige en 15-årig teenager i fødselsdagsgave? Heldigvis kunne jeg nemt finde en – han har nemlig en helt særlig interesse.

Musiknørd til fingerspidserne

Min nevø har altid elsket musik og har altid spillet og sunget meget. I løbet af de sidste par år er han endda begyndt at skrive sine egne sange – og de er faktisk slet ikke så tossede. Han har efterhånden fået samlet en god portion musikinstrumenter sammen, og det kom derfor ikke bag på mig, at han ønskede sig endnu et instrument i fødselsdagsgave. Han ønskede sig en ukulele, og jeg besluttede med det samme, at jeg ville opfylde det ønske. Jeg synes hans musikpassion er inspirerende, og jeg vil meget gerne bakke op om den. Derfor gik jeg på nettet og fandt den flotteste ukulele i mahognitræ.

Jeg ramte plet

Min nevø blev meget glad for ukulelen, og det gjorde mig helt rørt at se de strålende øjne, da han åbnede pakken. Han var også vild med farven, så jeg ramte ganske enkelt plet. Han ville gerne bruge den med det samme og spillede en af sine egne sange for os. Det lød vildt godt, selvom det var første gang, han spillede på den.

Ukulelen hitter hos de unge

Jeg kender lidt til ukuleler, men anede ikke, at de var så populære blandt de unge. Min nevø fortalte mig at flere af hans kammerater allerede har en ukulele, og at de ofte spiller på dem. Hvis en teenager i familien ønsker sig en ukulele, eller hvis I måske selv vil prøve kræfter med instrumentet, kan I finde et kæmpe udvalg her. Høj kvalitet og hurtig levering – det er da noget man kan forholde sig til.