I har garanteret set på mine sociale medier, at jeg for noget tid tilbage smækkede mig ude af vores hus. Det var en meget travl morgen, der kun blev værre af, at mine nøgler lå inde på køkkenbordet. Jeg kunne stå udenfor og kigge ind og se dem lille helt stille og roligt på bordet. Det gav mig sindssygt meget stress lige i starten, men da jeg havde stået der lidt, måtte jeg blot indse, at jeg ikke andet kunne gøre end at Google låsesmed Frederiksberg.

Det var hurtigt overstået

Efter jeg ringede til virksomheden, gik der ikke længe, før de dukkede op på vores adresse med udstyret. Det tog ikke mere end et splitsekund før han var inde i huset igen. Jeg blev en smule forundret over, hvor nemt det i virkeligheden var for ham. Man har tidligere set i fjernsynet, hvor tidligere kriminelle fortæller, hvordan tyve kommer ind i huse og lejligheder. Jeg kunne ikke lade være med at tænke over, hvor nemt de må have med at komme ind forskellige steder.

Det gjorde mig bare endnu mere overbevist om, at en alarm i huset er en fantastisk idé. Hvis indbrudstyve kan trænge så nemt og hurtigt ind, så skal de stresses af et eller andet i hjemmet.

Resten af dagen forløb smertefrit

Selvom min morgen var helt vildt stressende, så tog min chef det, at jeg først dukkede op hen ad formiddagen, ganske fint. Jeg var helt opkogt i hovedet, da jeg mødte ind – ganske enkelt af dårlig samvittighed. Naturligvis skal man ikke have dårlig samvittighed over at have smækket sig ude, jeg syntes blot, det var så pinligt.
Men vi grinede heldigvis af hele seancen på arbejdet over frokosten, og så var der ikke mere i det.

Hvis jeg skal tage noget med fra dagen, så er det ikke at have så travlt om morgenen. Og samtidig er det helt ok at lave fejl. Alle kan glemme sine nøgler og smække sig ude.