Mange af jer har været interesseret i vores husbyggeri, og jeg har længe lovet jer at fortælle lidt om hele processen og vores tanker bag beslutningerne. Derfor får I her et lille indlæg om det.

Derfor valgte vi et arkitekttegnet hus

Det er en stor beslutning at bygge et hus fra bunden. Netop derfor var vi meget i tvivl omkring, hvad vi egentlig skulle vælge. Vi har nogle venner, som har bygget et arkitekttegnet hus, og de er simpelthen så glade for det. Måske var det primært deres erfaring, der førte til den endelige beslutning. Vi kunne rigtig godt lide tanken om, at vi selv kunne være med til at have indflydelse på, hvordan huset skulle udformes. Det er netop muligt ved et arkitekttegnet hus, fordi man som kunde skal give udtryk for sine ønsker. Desuden er vi vilde med tanken om, at vi har et hus, der er ganske særligt og ikke blot som vores forrige, der var bygget ud fra en skabelon. Hvis du ligesom os kunne være interesseret i et arkitekttegnet hus, kan du læse mere her.

Processen gik smertefrit

Selvfølgelig er det altid en mundfuld, når man skal bygge hus fra bunden. Dette skyldes, at der er utroligt mange beslutninger, der skal tages stilling til, og eftersom det angår et hus, man skal bo i mange år fremad, skal man selvfølgelig sørge for at tage de rigtige valg. Overordnet synes jeg faktisk, at processen gik smertefrit. Kommunikationen var god, og vi følte, at vi blev lyttet til.

Den helt rigtige beslutning

Som sagt har vi været utroligt tilfredse med hele processen, og resultatet er blevet lige som vi ønskede. Vi elsker at være i vores nye hus, og selvom det er splinter nyt, føler vi os hjemme som aldrig før. Faktisk føles det som om, at vi altid har boet her. Måske er det fordi, at vi har været så meget ind over hele processen i forhold til beslutninger.