Eksamen er endelig afleveret… Dog ikke helt uden stress!

9. december 2016 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Som nogle af jer måske allerede ved, så begyndte jeg på studie sidste sommer. Efter længere tids spekulationer endte jeg med at søge ind på socialrådgiveruddannelsen. Det gjorde jeg egentlig af den simple grund, at jeg godt kan lide at arbejde med mennesker, og jeg vil rigtig gerne gøre en forskel. Føle at jeg får noget ud af det job, jeg forpligter mig til. Og derfor skal jeg også elske det, og jeg skal vide, at jeg gør livet en smule bedre for nogle mennesker. Og det føler jeg virkelig, at jeg kommer til her.

Jeg skal snart i praktik. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg har fået en rigtig fin praktikplads — faktisk var det min førsteprioritet. Det er fedt, når sådan noget bare kører. Helt uden slinger i valsen. På det punkt har jeg altid været heldig.

Nå, men de sidste par dage har jeg siddet og skrevet opgave. En opgave, som jeg har haft lang tid til, men som jeg (selvfølgelig) først havde tid til at gå i gang med i sidste øjeblik. Det handler nok om prioriteringer, men sådan er jeg altså skruet sammen.

Selve skrivearbejdet gik fint, og jeg følte mig egentlig ovenpå. Inspireret hele vejen igennem. Igen uden slinger i valsen. Meeen sådan gik det nu ikke helt. Da jeg var færdig — og det var i sidste øjeblik, fordi jeg gik i gang lidt for sent — så fandt jeg ud af, at min printer manglede blæk. Den bruger nogle specielle lasertoner til Samsung, som jeg ikke helt har mulighed for at bare lige at suse ud at købe i weekenden.

Hvad gør jeg nu? Hmmmmm! Jeg ringede til min underviser, som heldigvis gav mig lov til at aflevere en USB-nøgle med opgaven på — og så fik jeg et par dage mere til at printe. Opgaven blev afleveret, og nu venter jeg bare på svar. Jeg glæder mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *