Glædelig jul!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg aldrig har været glad for vinter. Heldigvis er sneen ikke faldet endnu, hvilket jeg priser mig lykkelig for. Det sviner og er koldt — men én ting skal dog siges; jeg elsker at rende rundt i min flotte vinterfrakke og mine boots. Det er noget af det eneste positive, jeg kan sige om vinteren. Ej, det er da også meget hyggeligt at sidde inden for med en kop varm kakao, hjemmesutter og en god film. Det er noget af det, der minde mig om at være barn. En lykkelig tid for mit vedkommende. Og en tid jeg godt kan lide at tænke tilbage på.

Det kan jeg godt lide ved vinteren. Men lige så snart julen er overstået, så er der kun sommeren at se frem til. Jeg elsker sommeren. Dét er virkelig her jeg skinner allermest, og derfor er det også en tid, jeg længes efter hele året rundt. Lige så snart vi igen rammer oktober, har jeg faktisk lyst til at lægge mig i dvale. Men det er desværre ikke muligt for mig.

Nå, men jeg er netop blevet inviteret til sommerfest. Det er måske lidt tidligt. Men det er min arbejdsplads, der inviteret, så det handler om at være ude i god tid, hvis alle skal kunne nå det. Så mange som muligt i hvert fald. Men jeg må indrømme, at det var lidt for tidligt for mit vedkommende. Jeg begyndte nemlig virkelig at glæde mig! Ahhh. Den fantastiske følelse af at stå lidt tipsy sammen med gode mennesker til tonerne af nogle fede sommerrytmer. Dét må være essensen af livet. Jeg elsker det. Og jeg glæder mig til sommerfesten! Så selvfølgelig kommer jeg. Det er helt sikkert.

…snap! Tilbage til virkeligheden. Jeg tror lige, at jeg dagdrømte lidt. Ha’ en rigtig glædelig jul — og et rigtig godt nytår!