abonnement med musik

Et abonnement som inkluderer musik?

11. juli 2017 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg elsker musik og bruger hver måned 99 kr. på Spotify musik abonnement. Jeg har indtil nu være meget glad for løsningen, men har set flere tilbud om at mobilabonnementer inkludere forskellige musiktjenenster. Jeg har kigget mulighederne igennem og sammenlignet et par forskellige abonnementer. Udfra sammenligningen, har jeg truffet mit valg og mit fremtidige mobil abonnement – læs med her.

Telmore Play

Mobilabonnementet fra Telmore play indeholder 7 forskellige tjenester, hvor der er alt lige fra musik, film, bøger og magasiner. Abonnementet indeholder Telmore play som nusik tjeneste, hvilket er den samme som Yousee anvender. Abonnementet koster 259 kr. pr. måned, du kan dog nøjes med at vælge Telmore musik, til kun 169 kr. pr. måned

Telia

Med et Telia mobilabonnement har du mulighed for at få Spotify med i købet. Telia tilbyder nemlig Spotify som tillægstjeneste til mange af deres abonnementer. Spotify koster 50 kr. ekstra om måneden, hvor du får adgang til millioner af musiknumre. Du vil også kunne vælge deres mindste pakke løsning, som de kalder “4fun” til 159 pr. måned, som inkluderer fri tale, 8 GB data, og Spotify.

CBB

CBB er eller et lavprisselskab, og kendetegnet ved disse, er at de kun fokusere på tale, data og prisen. Men i deres abonnement til 159 kr. pr. måned får du musiktjenesten Tidal, 10 timers tale og 20 GB data. Derudover har du mulighed for at benytte 6 GB data i hele EU.

Efter store overvejelser beholder jeg Spotify og vælger Telias abonnement med fri tale og 8 GB data til kun 159 kr. pr. måned. Det betyder at jeg kun kommer til at betale 60 kr for mit mobilabonnement, hvilket er en besparelse på 140 kr om måneden! Der løber alligevel på i 1680 kr på er år, og jeg er ikke engang dårligere stillet – et godt råd, husk at tjekket på på jeres mobil løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *