Fastelavn er mit navn

9. februar 2017 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Som I nok er klar over, så har jeg ikke nogen børn endnu, det er ikke fordi jeg ikke vil have børn, jeg er bare ikke lige nået dertil i mit liv endnu. Jeg har dog den skønneste guddatter på 6 år, som er datter af min bedste veninde, og hende nyder jeg virkelig at tilbringe tid med. Der går ikke så længe inden det er fastelavn, og der træder min gudmor pligter så i kraft. 

Da min veninde er ude og rejser, er hun nemlig ikke hjemme, når det er fastelavn, og jeg har derfor lovet at tage med lilla Smilla til fastelavn, og det betyder udklædning. Det er dog ikke kun hende, der skal være klædt ud, men både “mor” og barn.

Jeg har lovet hende, at hun må bestemme fuldstændig hvad udklædningen skal være, bare det er noget vi begge to kan være. Ikke overraskende skal jeg derfor nu ud og finde et Prinsesse Elsa kostume, alt andet ville da også have været mærkeligt, da vi nok har set Frost sammen 15 gange sidste år.

Vi har fundet et til hende her, men jeg kæmper lidt med at finde et i en størrelse til voksne. Når man bare søger på prinsesse Elsa kostumer til voksne, dukker der i hvert fald mere upassende end gode resultater frem.

Jeg har også lovet at gå med hende rundt og rasle, og det skal nok blive spændende, det er i hvert fald ikke noget jeg har gjort i godt 25 år. Her har jeg dog allernødigst fået lov til ikke at skulle være udklædt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *