Hjælp – min terrasse er grøn

3. januar 2016 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Alle der kender mig, ved godt at mine fingre ikke ligefrem er de mest grønne i hele verden. Jeg har en lille have, men der er en grund til at der er fliser og krukker over det meste, nemlig fordi jeg jo ikke gider passe bede og vande roser i et væk, selvom de da er meget pæne at se på.

Jeg fik anlagt fliser for at der ikke skal være noget vedligeholdelse, og det hele tiden kunne se lækkert og indbydende ud, sådan en rigtig lækker city garden. Jeg har da heller ikke fortrudt mig valg, men den er bare ikke så pæn og indbydende mere, den er mest af alt bare grøn.

Det ser frygteligt ud, og selvom vejret jo ikke ligefrem er til det helt store terrasseliv, så slipper jeg jo ikke for at gå og kigge på den hver dag, og det er ikke noget for en stilbevidst pige med ordenssans.

Jeg har googlet lidt rundt om hvad man gør for at fjerne alger, eller pest som det åbenbart også kan hedde. Der findes en masse metoder, men ikke lige nogen jeg har mod på at kaste mig ud i. Stødte på nogen der hedder Nanostone (nanostone.dk), der åbenbart også påfører et eller andet, så det ikke vender hurtigt tilbage, hvilket lyder meget tillokkende. Jeg vil i hvert fald nødig skulle betale 5-6000 kroner hvert år for at holde mine fliser “flisefarvet”. Det er altså mange par sko eller café besøg.

Hvis nogen skulle have andre forslag er jeg dog bestemt også meget lydhør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *