Hjælp til kontorstol

25. april 2016 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Efter at have fået til fysioterapeut i nogle måneder, er vi i fællesskab kommet frem til, at skal have mig en ny kontorstol, eller rent faktisk så skal jeg have en kontorstol. Da jeg jo er lidt design interesseret, har jeg nemlig rent faktisk aldrig haft en, men har i stedet siddet på min helt klassiske Eames stol. Den er klassisk og den er pæn, men ergonomisk er ikke en af de ting den er.

Jeg er ikke interesseret i en stor grim sort kasse af en læder kontorstol. Jeg hader de såkaldte direktør kontorstole, der på ingen måde appellerer til mig, og desuden heller ikke ligefrem passer ind på mit kontor, hvor pladsen er lidt træng, så det er med det samme droppet.

Jeg har kigget meget på kontorstole af mærket Lei, der både er lidt friske at se på, og som rent faktisk er designet specielt til kvinder, ved at have en anderledes fleksibel støtte i ryggen end traditionelle stole, da vi kvinder typisk sidder lidt længere ud på stolen end mænd gør det. Jeg har kigget på den her hos Inventarland, da man kan prøve stolen først i 14 dage, inden man beslutter sig for, om det er det rigtige. (det er også der jeg har lånt billedet fra).

Allerhelst ville jeg dog gerne høre fra nogen, der har prøvet stolen eller har den hjemme. Den er dyr, så det er ikke en man bare lige køber og så finder ud af ikke er god alligevel. Så hvis nogen af jer har en, vil jeg meget gerne høre fra dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *