Homesick – kæmpe anbefaling

19. maj 2016 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Dette vil nok betegnes som værende i den lettere del af litteraturen, ikke desto mindre er det en bog jeg har haft utrolig mange gode timer sammen med. Jeg er personligt vildt med DIY – altså Do It Yourself projekter, hvor man kan sætte sit eget præg på hjemme, hvilket jeg synes er meget vigtigt, hvis hjemmet skal føles som ens eget.

Jeg har i flere år af samme grund fulgt bloggen “Homesick”, hvor der ofte er mange gode tips til indretning og projekter man kan kaste sig over. Som sagt er jeg vil med gør-det-selv og DIY, men det betyder ikke, at jeg er typen der lige slår en væg ned eller bygger en tepavillion. Jeg er mere typen, der kan hygge meget med at lave en ny lysestage, få sat en ny hylde op med læderstropper og lignende.

Hvis du har det på samme måde som mig, vil jeg på det varmeste anbefale dig at investere 250 kroner i bogen Homesick, der blandt andet kan købes på Livingshop.dk.

Det kan godt være, at stort set alle tips kan findes på bloggen, men der er bare noget ved at være dem i papirform, det er lidt ligesom kogebøger, det er bare mere autentisk.

I bogen er der mere end 60 forskellige små projekter man kan kaste sig over, hvis der skal ske lidt nyt i huset eller lejligheden, og jeg har allerede udført en håndfuld af dem, men har naturligvis sat mit eget præg på dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *