Vi havde egentlig tænkt os, at vi skulle have en stille og rolig weekenden uden alt for mange planer, men sådan blev det ikke. Da vi sad fredag aften og talte om, hvad vi dog skulle få weekenden til at gå med, blev vi helt rastløse. Jeg har egentlig længe gerne ville renovere nogle af rummene i huset, så vi blev enige om at gøre det. Her kan du læse lidt om vores projekter.

Professionel hjælp til at male

Vi er super glade for at være flyttet, men det betyder naturligvis også, at der er en masse ting, der skal laves, før vi bliver fuldstændig tilfredse. Da vi købte huset var det hele malet blåt, og det har gået og irriteret mig et stykke tid. Derfor var det et naturligt sted at starte. Huset er stort, så vi fik faktisk hjælp udefra, og det var en kanon beslutning. Hvorfor gøre noget selv, når man kan få hjælp udefra fra professionelle. Hvis du også er interesseret i et godt resultat, kan du læse mere her.

Gør-det-selv-projekter

Mens den dygtige maler sørgede for, at vores vægge blev hvide, så huset fremstår mere lyst, gik vi i gang med et par gør-det-selv-projekter. Jeg elsker sådan noget. Primært fordi det er nemt at spare en masse penge, fordi man altid kan gøre det billigere selv. Jeg elsker at male, selvom nogen måske ville mene, at jeg ikke er særlig god til det. Nu hvor væggene er hvide, synes jeg godt, at boligen kan tåle lidt farve. Derfor tog jeg ned og købte en masse maling i smukke pastelfarver, nogle pensler og et par staffelier. Jeg endte med at male fire forskellige malerier i forskellige størrelser. De to store er til stuen, hvor de skal hænge over sofaen, mens de to lidt mindre malerier skal hænge i soveværelset. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, og vi havde en kanon weekend.