Jeg er en kvinde, så selvfølgelig er forfængelig og går op i mit udseende og hvad der nu hører med her. Jeg synes selv, at jeg holder godt øje med hvad jeg spiser, og prøver da også at komme ud og løbe så ofte som muligt. Ja egentlig synes jeg, at jeg gør hvad jeg kan – men noget er galt.

Forleden sag jeg og kiggede nogle gamle billeder igennem på Facebook, som man jo gør en gang imellem, og her fandt jeg et billede fra 2013 og sammenlignede det med et billede fra tidligere på året, og kom frem til en forfærdelig konklusion, nemlig at kaffe, te og måske lidt for meget rødvin har sat sit tydelige spor på mine tænder. De er nemlig langt fra så hvide som de var for bare et par år siden.

Jeg har tjekket alverdens selvhjælpsmuligheder til hvide tænder, men synes også at have læst mig frem til, at der ikke rigtig er andet der hjælper end et besøg ved tandlægen, og det kan nok ikke klemmes ind under et almindeligt eftersyn. Jeg har pinligt nok faktisk ikke været ved tandlæge siden slutningen af 2014, da jeg flyttede og derfor skiftede tandlæge.

Jeg har fået anbefalet denne tandlæge på østerbro, og overveje at bestille en tid her i påsken som en lille forårsgave til mig selv. Jeg har godt nok fødselsdag i starten af april, men det virker lidt som et tosset ønske at smide på ønskesedlen, det er i hvert fald ikke sket for mig, at jeg har set en hvor der står “hvide tænder”, men ikke desto mindre – så er det altså det jeg ønsker mig mest lige nu.