Nu fik jeg gjort det endnu en gang… Har får et par dage siden skulle jeg hurtigt ud ad døren, da jeg manglede nogle enkelte råvarer til mine altid lækre Spaghetti alá Lady og Vagabonden menu. Og først da jeg når hjem og skal lede efter mine nøgler i min taske, føler jeg ingen form for metal takket objekter deri. Til min store overraskelse da jeg kigger ind af mit køkkenvindue, ser jeg mine nøgler ligge så fint i vindueskarmen, og hvis de var levende, er jeg sikker på at de bare ville grine hånende af mig.

Jeg skyndte mig at ringe til min lokale låsesmed (for min telefon havde jeg jo selvfølgelig husket), og fik ham til han komme så hurtigt som muligt, så mine vare ikke blev dårlige. Imens jeg ventede, fik jeg da også lige kigget lidt ud på haven så godt nok trængte til en ordentlig omgang med rive og græslåsmaskine. Godt det er forår, og vejret er begyndt at vende. Glæder mig virkelig til sommer.

Min låsesmed kom selvfølgelig inden for den lovede tid, og fik faktisk ikke lov til at vente så længe, da han allerede var der inden for et kvarter. Han måtte næsten have været i nærheden. Låsesmeden fik som altid låst mig ind, så jeg kunne komme videre med det jeg nu skulle til at gå i gang med, nu også med lidt forsinkelse. Jeg havde nemlig en aftale som jeg så var lidt for sent af sted til, men det gik heldigvis alt sammen (By the way, Lady og Vagabonden menuen var naturligvis vellykket).

Alt i alt ende dagen med at være rigtig god og hyggelig, selvom der kom en kedelig regning – men det må jo bare være en lærestreg til mine fremadrettede spontane indkøb. Måske skulle jeg bare have en ekstra nøgle i tasken.