J-DAG er årets værste aften

3. november 2015 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Ligesom (næsten) alle andre på UNI, er jeg stor fan af fest og glade dage, og jeg er da tit med på en bytur. Der er dog en undtagelse, en aften om året, hvor 10 vilde heste ikke kan lokke mig med i byen, og det er når julebryggen frigives, hvilket er på fredag.

Det er en gammel tradition, og jeg har stor respekt for traditioner, men ikke den her. J-DAG er ensbetydende med at mænd forvandler sig til imbecile monstre, der ikke kan meget andet end at kaste op på åben gade, og de kvinder der er i byen er næsten endnu værre.

Jeg forstår ikke hvorfor, men det er som om at julebryg får det værste frem i mennesker, og sørger for at alt tankegang bliver slået komplet fra og reptilhjernen fuldstændig overtager alt hvad der hedder logik.

Det er en aften hvor byen er overrendt af idioter, og jeg kan med det samme sige, at det bliver uden mig. Ti gengæld skal jeg i byen med tøserne på lørdag, der plejer det nemlig at være ganske fornøjeligt, fordi alle tosserne fra dagen før har så slemme tømrermænd, at de bliver hjemme 🙂

Så vi ses i byen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *