Jeg er blevet damper

18. juli 2017 - Familie / ferie

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Dette er et meget ømtåleligt emne for mig, men ikke desto mindre er jeg nødt til at krybe til bekendelse: De seneste to år har mit helbred været på retræte. Ikke fordi, jeg er blevet syg eller noget. Jeg har bare været afhængig af cigaretter. Og det fortryder jeg virkelig, at jeg nogensinde er gået i gang med. Det startede egentlig bare med et par cigaretter engang i mellem, når jeg var til fest. Egentlig var det okay, hvis det bare var blevet holdt på det niveau, men det skete desværre ikke, som I nok allerede har fået indtrykket af.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Nu har jeg taget en beslutning om at lægge cigaretterne på hylden, og det glæder jeg mig til. Jeg er faktisk så små gået i gang, og jeg kan mærke, at det er svært for mig. Trangen er der, men sådan er det. Jeg skal bevise over for mig selv, at jeg har rygrad samt selvtilliden til at kvitter smøgerne for good — og det er her, det gode element ligger. Man kommer altid ud på den anden side med en styrket tro på sig selv, hvis man lykkes med de beslutninger, man tager om at hanke op i sig selv.

Jeg har dog besluttet mig for, at jeg ikke bare kan lægge cigaretterne fra mig fra den ene dag til den anden. Det kræver, at jeg har nogle hjælpemidler. Før overvejede jeg at bruge tyggegummi, men det er simpelthen ikke noget for mig, har jeg fundet ud af. Det kradser i halsen, og generelt får jeg et ubehag, når jeg tygger nikotintyggegummi. Derfor har jeg købt en e-cigaret, som jeg så småt er begyndt at bruge i stedet for mine almindelige cigaretter. Jeg glæder mig til at blive røgfri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *