I februar måned fik jeg mulighed for en gratis prøvetime på et boksehold. Jeg havde aldrig bokset før, men nu kan jeg slet ikke få nok af det. Det er en sindssyg fed sport, som får mig til at koble af efter selv den travleste dag.

Blev lokket med af en veninde

En af mine gode veninder har bokset i et par år nu, og det var faktisk hende, der fik lokket mig med. Hendes holdtræner kørte en periode, hvor man kunne få en gratis prøvetime. Jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt at prøve, men havde slet ikke regnet med, at jeg ville være så glad for det. Jeg meldte mig hurtigt ind i klubben og er kommet der hver uge lige siden.

Det er en virkelig hård sport, og de første par gange kunne jeg knapt nok løfte mine arme de efterfølgende dage. Det var faktisk næsten lidt pinligt. Nu har min krop vænnet sig til sporten, og jeg bliver ikke helt så øm længere. Jeg er vild med den følelse, jeg får efterfølgende og det er min største motivation for at komme afsted – også når dagen har været langt og travl.

Overveje at bokse hjemme

Faktisk er jeg blevet så glad for min nye hobby, at jeg overvejer at købe en boksepude selv. Jeg har kigget mig lidt omkring på nettet og fundet en boksepude til en god pris. Jeg er vild med ideen om at kunne bokse herhjemme, for det er en fantastisk måde at afreagere på. Den kan sagtens hænge i min garage, så den kommer ikke til at være i vejen nogen steder. Jeg tænker, at jeg lige ser tiden an og venter lidt med at bestille den. Hvis jeg stadig er lige så bidt af boksning om en måned, køber jeg den!