Rygestop #1: Jeg har fået en e-cigaret

4. september 2017 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg har altid været glad for mine laster. Eller ikke glad for dem, men jeg har altid haft behov for at have nogle laster. Jeg ved ikke hvorfor, men det er når jeg nyder en af mine guilty pleasures, at jeg er allermest lykkelig – uanset hvor dumt, det så end måtte lyde. Nå, men nogle gange bliver man nødt til at prioritere sin sundhed øverst. Kender du til udtrykket kill your darlings? Det er det, jeg er i gang med.

…og det betyder, at jeg nu er begyndt at bruge e-cigaret. Den er købt her. Men hvordan går det så med dampningen, tænker du måske? Det går faktisk over alt forventning. Ja, det er ved at være en lille uge siden, jeg har røget en cigaret nu, og selvom jeg da savner det i ny og næ, så har jeg fundet ud af, at det faktisk ikke er cigaretterne, jeg savner. Det er mere det stabile humør (jeg får rigtig mange humørsvingninger, når jeg stopper med at ryge), jeg savner. At min tilstand er den samme hele tiden. Jeg kan tage mig i at blive sur på min kæreste hele tiden – og samtidig overbevise mig selv om, at det er ham, den er gal med, selvom jeg godt kan se, at det er mig selv, der er meget pirrelig, når der er gået lidt tid.

Men er det så nyttigt at bruge e-cigaret? Det er egentlig ikke, fordi det er min e-cigaret, der hjælper mig til at lade være. Faktisk synes jeg, at nikotintyggegummi er langt mere effektivt. Derfor har jeg købt en e-cigaret med dertilhørende væske uden nikotin. Tanken er, at når jeg slipper mit nikotintyggegummi, kan jeg ryge e-cigaret uden nikotin, og derved ikke ende med at være afhængig af den. Det bliver spændende at se, om jeg kan stoppe helt med at ryge. Det er jeg dog sikker og vis omkring, at jeg kan.

› tags: Mit liv /

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *