Julen er reddet! Jeg har fundet mig en julesweater, som jeg flittigt kommer til at bruge hele december måned. Faktisk er jeg ikke sikker på, at jeg overhovedet kommer til at tage den af, når først jeg får den på.

Min første julesweater

De fleste i min omgangskreds – og måske også mange af jer – ved, at jeg elsker julen. Derfor kommer det også bag på folk, når jeg fortæller, at det er min første julesweater. De undrer sig sandsynligvis over, at jeg ikke allerede har en, for jeg har jo så meget andet julegøgl. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke har anskaffet mig en julesweater noget før. Måske har jeg bare ikke fundet den rigtige?

Den helt rigtige

Ikke at have fundet den rigtige sweater er i hvert fald ikke længere en undskyldning. Jeg faldt over en dansk hjemmeside, der sælger de mest fantastiske julesweaters. Jeg valgte en med en snemand og et rensdyr på, da jeg simpelthen ikke kunne stå for den. Hvis du, ligesom jeg, har lyst til at fyre op under julestemningen, så gå ind og køb årets julesweater her. De har humoristiske og farverige sweatere, men du kan sagtens finde en mere nedtonet model, hvis du er mere til det. Der er lidt til enhver smag.

Jul med familien

Som nævnt er jeg julemenneske med kæmpestort J. Jeg elsker julen og ser frem til den hver eneste år. Ikke på grund af julegaverne, men snarere på grund af samværet. Det er den ene dag om året, hvor det bare handler om familien og intet andet. Der er tid til at snakke og catche up, mens vi går og hygger om julemaden. Det er et fantastisk afbræk fra en travl hverdag, hvor der ikke altid lige er tid til at få talt ordentligt sammen. Derfor glæder jeg mig til at holde jul med min familie igen i år.