Ud over at blogge her, læser jeg jo også en HA til hverdag. Bloggen og mit studie er to meget forskellige verdener, men jeg elsker dem begge. Selvom min største passion er mode og makeup, ville jeg kede mig uden den benhårde forretningsviden, jeg får fra mit studie. Lige nu har jeg dog læseferie, og jeg var endda oppe til to eksamener i sidste uge.

En hård omgang

Jeg havde ikke fået læst helt så meget, som jeg havde håbet på, så jeg var ret nervøs. Den ene var en mundtlig eksamen, så der skulle jeg virkelig have styr på mit stof. Den anden var en skriftlig eksamen over 48 timer, så der havde jeg tid til at kigge i mine bøger undervejs. Selvom det er strengt at skulle være i eksamens-mode i 48 timer, er det en virkelig behagelig eksamensform, hvor man har tid til at tænke sig ordentligt om.

Heldigvis gik begge eksamener virkelig godt, og jeg er så glad. Jeg har godt nok ikke fået resultatet fra den skriftlige eksamen endnu, men jeg har en rigtig god følelse – og det er det vigtigste for mig.

Tid til selvforkælelse

Det føltes rigtig godt at være kommet godt igennem de første eksamener, så jeg besluttede at forkæle mig selv lidt. Jeg har nemlig i noget tid gået og kigget lidt på nogle charms fra Ole Lynggaard, og det virkede som det perfekte tidspunkt at købe et på. Jeg havde forelsket mig pladask i en blå dugdråbe, og jeg var bare nødt til at eje den før eller siden – og så har de altså 25 % på mange af deres charms lige nu, så det endte faktisk med at være en virkelig god forretning!

Jeg glæder mig som en lille pige, til pakken kommer, så jeg kan se det fine lille charm i virkeligheden. Jeg tror, det er endnu flottere end på billedet, og jeg bliver helt glad bare ved at tænke på det.

Jeg har tænkt mig at hænge det i min Jane Kønig-halskæde, som jeg fik af min mor, da jeg blev student. Jeg synes, den er så fin og enkel, men et lille eksklusivt charm skader bestemt ikke looket – der skal jo også lidt nyt til en gang i mellem.