Som I ved, er der det seneste stykke tid sket en del på indretningsfronten herhjemme. I den forbindelse besluttede jeg for et par uger siden én gang for alle at få ryddet ud i mine ting. Jeg har en masse liggende på både loft, under sengen og i diverse skabe og skuffer, hvor jeg lige kunne finde plads til det. Det har længe irriteret mig, men jeg har ikke lige haft overskuddet til at gå i gennem det hele.

Lidt af en samler

Jeg har altid været lidt af en samler. Det gælder alt fra nipsting til køkkenudstyr, men det er især tøj og sko, som er min helt store svaghed. Jeg er udmærket klar over, at jeg har mere end rigeligt af begge dele, men alligevel bliver jeg ofte fristet og ender med at købe noget mere med hjem. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ikke måtte købe noget nyt, før jeg fik ryddet gevaldigt ud i klædeskabet.

Synd at smide ud

Efterhånden som jeg sorterede, gik det op for mig, at meget af tøjet er i super god stand. Derfor ville det være synd at smide det ud, som jeg ikke havde lyst til at beholde. Jeg overvejede, om jeg skulle donere det til Røde Kors, men fik så en god ide. Min søster opbevarer en del af sit gamle babyudstyr på et lagerhotel i Odense, så jeg ringede til hende og spurgte, om jeg måtte stille det der indtil videre. Det var hun helt okay med, så længe jeg bare bidrog lidt til lejen af rummet. Det ville jeg selvfølgelig gerne, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor billigt det var. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg nok ryddet ud i skabet lidt tidligere. Nu er det i hvert fald gjort, og jeg er virkelig glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen.