Min søster fik for nyligt den sødeste lille hundehvalp, som har taget hele familien med storm. Nu rejser de to uger til Thailand og jeg har fået lov til at passe lille Viggo imens. Jeg glæder mig så meget til at få lidt kvalitetsid med den lille gut, og jeg er sikker på, at vi får 14 gode dage sammen.

Jeg elsker hunde

Jeg er vokset op i et hjem med hund, og har hele mit liv været helt tosset små firbenede væsner. Det er så dejligt altid at have en at komme hjem til, og en hund bliver bare ens bedste ven. Der er ingen tvivl om, at jeg selv skal have en hund en dag, men man må ikke holde hund, hvor jeg bor nu. Min udlejer har sagt god for, at Viggo er her i et par uger, men jeg må ikke fast have hund. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, men jeg trøster mig med, at der jo er masser af tid endnu til at få en hund – og indtil da kan jeg jo hygge mig med Viggo.

14 dages ren forkælelse

Der er lagt op til 14 dages ren forkælelse, og Viggo og jeg skal have det så hyggeligt! Jeg har købt en masse lækre godbidder, og planen er at træne en lille smule med ham. Det skal selvfølgelig ikke være for meget, men det kunne da være sjovt at lære ham et trick eller to. Jeg fandt godbidderne på denne hjemmeside, og de indeholder kun naturlige og nærende ingredienser. De skulle være super gode, men jeg er alligevel spændt på at se Viggos reaktion. Ud over at øve tricks skal vi selvfølgelig ud på nogle lange gåture i skoven, så Viggo kan få lov til at slå sig løs. Han bliver forkælet, og hvem ved – måske bliver han så glad for mig, at han ikke vil med hjem igen?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *