Jeg har egentlig aldrig været den helt store fan af julefrokoster. Det er meget en mandeting. Fed mad i overflod blandet med store mængder af stærk juleøl og naturligvis den elementære snaps i mange forskellige afskygninger. Det lyder ikke rigtig som noget for ladies, vel?

Når pigegruppen skal holde julefrokost, som jeg skal stå for, så bliver det altså også lige en anelse anderledes. Der findes traditioner omkring julefrokoster, men der findes ikke regler, så dem kan vi jo ikke bryde 🙂

Michelle, en af mine ældste veninder, har lovet at stille hus til rådighed, da hun er den af os tøser med bedst plads. Det eneste krav hun har haft, er bare, at hun ikke vil stå for maden, og ikke vil stå alene med borddækning og pyntning.

Jeg har trukket strået der hedder opdækning, som jeg skal klare, mens andre vil bestille mad, som bliver sushi, thai retter, lidt vegetar retter og så lige toppes med risalamande. Jeg har fundet et par webshops der har en masse pynt til julebordet  – blandt andet nogen der hedder CTIParty der har det meste af hvad vi skal bruge, men det er ikke lige det hele der er så flot, så må nok også andre steder for at fuldende borddækningen.

Sarah har lovet at sørge for drikkelse (det bliver nok flere drinks end snaps), mens Line har trukket det farlige lod at skulle stå for underholdning.. det er jeg meget tilfreds med at jeg slipper for. Det er altid svært at finde noget som alle synes er sjovt, men mon ikke det lykkes for hende,