Julen nærmere sig med hastige skridt og i dag er der præcis en måned til juleaften. Flere i familien har spurgt efter ønskeseddel, og jeg synes godt nok det er svært at skrive mine ønsker ned. Jeg har ikke så mange ønsker, da jeg også tager højde for at tingene skal være noget min familie kan betale. I år har jeg overvejet at kun ønske mig en enkelt ting. Læs med her i indlægget hvad det er.

Hvert eneste år bliver jeg spurgt om en ønskeseddel og man skal nøje overveje hvilke ønsker man skriver på, da det kan virke ubehøvlet og nærmest som et lille barn, at ønske sig for dyre ting. I år har jeg besluttet at jeg ikke vil lave ønskeseddel, eller jo jeg kan godt lave en ønskeseddel, men der er kun et ønske på, nemlig penge til en håndværker. Min lejlighed trænger godt nok til en kærlig hånd flere steder. Især mine gulve kunne godt trænge til en ordentlig omgang afhøvling. Jeg er klar over at min julegave ikke dækker hele regningen på f.eks. en gulvafslibning, men et tilskud er helt fint. Ligeledes til noget af tilskuddet også gå til en elektriker, som skal lave en stikkontakt ude på min toilet. Jeg har i mange år været træt af den manglende stikkontakt, da både min elektriske tandbørste, hårtørre og glattejern bruger strøm. Det er SÅ irriterende at skulle stå i stuen og glatte hår, der mangler jeg jo et spejl.

Oplevelsesgaver er så 2010

Mange af mine veninder har sagt at jeg ikke kan være bekendt at kun have et ønske, og jeg med fordel kunne ønske mig oplevelsesgaver. Men det får de mig simpelthen ikke til. For nogle år siden fik jeg sådanne et par gavekort, og det endte med jeg aldrig fik dem brugt, så de nu er udløbet.