Julegaver – bliver vist online

30. november 2015 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg er en kvinde i min bedste alder, og jeg kan da heller ikke løbe fra, at jeg er vild med at shoppe, selvfølgelig er jeg det. Egentlig er jeg også ok glad for at købe julegaver, da det plejer at være hyggeligt at mødes med nogle veninder og kigge julegaver til venner og familie.

I weekenden var jeg så en tur rundt i byen og kigge lidt, men det var ikke den helt store succes. De sidste år er det dog blevet værre og værre med at købe gaver. Personalet i butikkerne er blevet for grådige, og det hele virker til at handle om mersalg, i år lader ikke til at være en undtagelse og kunderne smiler heller ikke så meget i år.

Det kan naturligvis godt være, at jeg bare var uheldig i weekenden og folk var sure ovenpå Black Friday, hvilket er endnu en ting jeg ikke helt forstår har taget Danmark med sådan en storm.

I næste weekend tager jeg ud igen, men hvis det ikke bliver en bedre oplevelse, er jeg ikke i tvivl om at gaverne vil blive klaret online i år, der er ikke nogen der surmuler og køen er klar på et sekund eller to… men det er bare ikke det samme, så selvom jeg siger det nu, ender jeg alligevel i butikker – det er jo også umuligt at få en ordenlig latté i lejligheden 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *