Mand: Køb nu en ordentlig skjorte

9. september 2015 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg er meget mode interesseret og går meget op i stil, design og generelle lækkerheder. Jeg er dog ikke typen, der går voldsomt meget op i, hvad andre tager på, det er ligesom ikke mit bord at blande mig i det. Alligevel kan jeg næsten blive harm, når jeg ser nogle af de skjorter mænd går rundt med her i Danmark. Der er rigtig mange, især yngre mænd, der har fundet ud af at bære en skjorte, som den skal bæres. Der er dog stadig mange, der har brug for en alvorlig opsang.

Det er som om, at mange mænd slet ikke kender deres skjortestørrelse, og helt ærlig, det er ikke så svært. Den slags bør sidde på rygraden. Hvis man spørger, hvilken størrelse sko bruger du, er der jo ikke nogen der står og ligner et stort spørgsmålstegn. For det andet, er der mange, der har svært ved at finde den rette pasform, skal det være slim fit, straight fit eller lignende. Desuden er der mange er køber billige skjorter og tænker de ligner en million – lad mig sige med det samme. Det gør man ikke i en skjorte til 89 kroner. Jeg er pjattet med mærket Stenstrøm, der kan blandt andet kan købes her. Pæne skjorter i neutrale farver, for selvom man ser mange med dem, bliver jeg aldrig fan af de spraglede skjorter i alt for mange farver, i hvert fald ikke til mænd over 18, og kigger ikke så meget på dem under.

En flot skjorte til en flot fyr kan se lige så godt ud som et jakkesæt, hvis den bliver båret rigtigt – så dette er min bøn til jer mænd. Lær jeres størrelse at kende og køb en god kvalitet skjorte – det betaler sig, der er ikke noget værre end en skjorte der sidder alt for stramt – det skulle da lige være en der sidder alt for løst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *