bytur

Min bytur i weekend blev lidt for vild

2. februar 2017 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

I sidste weekend var jeg i byen med et par gamle gymnasie veninder, og det blev en lidt for vild tur. Det var virkelig lang tid siden, vi sidst havde set hinanden, men vi faldt lynhurtigt ind i vores gamle roller. Vi spiste sammen på en hyggelig restaurant her midt i København, og gik videre på forskellige drinks og ølbar og til sidst endte på diskotek. Jeg blev simpelthen så fuld, at jeg har flere blackouts fra den aften, og jeg glemte min jakke med nøgler og det hele i. Det betød, da jeg stod kl. 5.30 hammer fuld, at jeg ikke kunne komme ind i min lejlighed. På mærkværdigvis er jeg kommet ind i opgangen og ind i min lejlighed. Jeg har senere fået af vide af min underbo, at det var hende der lukkede mig ind og har hjulpet mig med at ringe efter en låsesmed. Puha, der går lang tid før jeg skal på sådan en tur igen. Jeg har efterfølgende budt min underbo på en kop kaffe og købt en lille gave til hende, som en tak for hjælpen. Hun er også single, og siden den oplevelse har vi faktisk skrevet en del sammen, og jeg er sikker på at vi i fremtiden vil se mere til hinanden.

Alt er i den skønneste orden igen

Jeg har fået hentet min jakke og alle mine ting var i jakken, som da jeg efterlod den i garderoben. Det var lidt flovt da jeg helt ædru skulle hente jakken og ham der gav mig den igen, kunne godt huske mig, fra den aften. Pinligt. Men sådan er det, nu har jeg fået festet igennem med mine gamle veninder, så går der lidt tid igen, før jeg skal på sådan en tur.

 

Tak fordi i læste med, og husk aldrig at drik så meget, når i er i byen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *