kørekort

Min veninde skal have kørekort

25. januar 2017 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Min gode veninde skal til at have kørekort og hun har spurgt mig til råds. Jeg har snart haft kørekort i over 15 år, og spekulere ikke over at jeg har, jeg ser det som en nødvendighed og kunne ikke forstille mig at at leve uden. Min veninde er på samme alder som jeg, et par dage over 30, og har altså nu besluttet sig for at nu skal det være. Jeg har sammen med hende undersøgt markedet for kørekort, og fundet ud af hvor og hvordan det nemmest tages. Læs med her.

Min veninde og jeg har gennemsøgt internettet for diverse køreskoler og fundet ud af at markedet for køreskole er ekstremt. Vi er begge bosiddende i århus, så vi skal naturligvis finde til køreskole i århus. Hun skal cykle til og fra teoriundervisning så derfor er afstanden væsenlig. Vi er begge blevet enig om at det skal være en køreskole som tilbyder ubegrænset teoriundervisning, og mulighed for at tage et par prøver online. Derudover skal det helst gå relativt hurtigt, gerne omkring en måned. Køreskolen Tip top trafik i århus tilbyder det de kalder formel 1 kørekort, hvor det faktisk er muligt at tage kørekortet på omkring 2 uger. Det kræver naturligvis at man har tid, når kørelæren har tid og at man følger godt med i teoriundervisningen. Men det lyder meget tiltalende at man kan have kørekort på blot 2 uger.

Kørekort i hus

Min veninde fik taget sit kørekort, og det blev ved køreskolen Tip Top Trafik. Det var gode og ihærdige undervisere, ja jeg tager hatten af for at hun bestod både teori og køreprøve og første forsøg. Jeg dumpede selv køreprøve, men det var også uheldigt, da en cykellist svingede direkte ud foran mig, og den køresagkyndige blev nødt til at klodse bremserne, men det var jeg også kun 18 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *