Naturlige hårplejeprodukter

9. januar 2014 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Vores hår er yderst sårbart og udsat for meget, derfor er det rigtig vigtigt at vi passer godt på det og tilføjer det den pleje det har brug for. Men ikke nok med at det skal gøre håret flot og sundt at se på, men hvorfor ikke samtidig gøre det sundt?

Almindelige hårprodukter er ofte tilsat parfume og andre tilsætningsstoffer. Selv rører jeg ikke kosmetik, der ikke er af naturlig oprindelse. Der findes så mange gode produkter, der bygger på nogle af de mest bæredygtige elementer fra naturen.

Hvad med for eksempel argan olien? Den ved de fleste vist efterhånden virker godt. I hvert fald er Morroccan Oil gået hen og blevet en af de mest populære hårprodukter i 2013. Men Morroccan Oil er bare et specifikt mærke, der findes mange flere hårprodukter med argan olie, som du kan bruge til alle typer hår.

Du kan både få shampooer, conditioner, hårolie og meget mere, fra et væld af producenter. Udover argan olie kan produkter med mandelolie også fremhæves, eller Jojaba olie, en stadig ikke særlig kendt form for naturlig olie.

Min pointe er, hvorfor have pænt hår, hvis det ikke er sundt? Det svarer lidt til at pumpe sig med steroider, det ser ud som om du går rigtig meget op i sundhed og træning, men inden i er man pilrådden og i gang med at ødelægge sin krop.

Jeg mangler bare stadig at se nogle voks-produkter til herrer, voks er noget af det værste mænd kan bruge især hvis man har tendens til tyndt hår og alligevel, findes der så vidt jeg ved, ingen naturlige hårvokse. Det er synd, drengene må jo også gerne se lidt godt ud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *