Efter en længere periode, hvor jeg har overvejet at anskaffe mig nye gardiner, er jeg endelig kommet frem til den beslutning, at jeg skal have nye gardiner. Mine nuværende gardiner er ikke ret kønne mere, og man kan tydelig se, at jeg har haft dem i mange år. Nu skal jeg bare beslutte mig, hvilke type gardiner jeg skal vælge.

De skal passe til hjemmet

Nu hvor jeg skal ud og købe nye gardiner, er det vigtigt, at de passer til hjemmet. Jeg kan godt lide min indretning, så det er vigtigt, at de passer til min indretning, så hele hjemmet spiller godt sammen. Jeg har overvejet at købe plissegardiner, da de er flotte, og har et udtryk, som passer godt til min indretning af hjemmet. Jeg faldt over nogle flotte plissegardiner ved Unigardin, som kan passe rigtig godt ind i mit hjem. Du kan se deres store udvalg af plissegardiner her.

Det kan være svært at vælge

Det kan være svært at vælge gardiner til hjemmet, da det har stor betydning hvilke former for gardiner, som man vælger. Hvis man gerne vil have eller opretholde en god stemning, er det vigtigt, at man nøje udvælger de gardiner, som man gerne vil have sat op. Jeg har selv en meget minimalistisk stil, så jeg har udset mig nogle gardiner, som er meget minimalistiske.

Har ledt efter inspiration

Før jeg skulle ud og kigge efter nye gardiner, har jeg ledt efter inspiration. Jeg prøvede at søge rundt på nettet, da man mange gange kan finde inspiration der. Det var dog svært at finde inspiration, som passede til min stil, så jeg prøvede noget anderledes. I stedet prøvede jeg at søge rundt på Instagram, hvor specielt mange bloggere ligger god inspiration ud. Her fandt jeg en blogger, som har samme stil, som mig. Hun havde nærmest valgt de samme gardiner, som jeg også gerne vil købe. Derfor ved jeg, at jeg har fundet de helt rigtige gardiner.