Ny hobby og øget sundhed

17. oktober 2017 - Sundhed

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg er gået i gang med en bog. Det er jeg på baggrund af mit rygestop, som jeg har skrevet en del om herinde de seneste par måneder. Det går godt, og jeg er glad for, at jeg endelig er stoppet – selvom det er nu, det bliver rigtig svært. Jeg må endelig ikke begynde at bilde mig selv ind, at jeg kan ryge en enkelt cigaret, men samtidig modstå fristelsen en anden gang.

Hvad handler din bog om?

Nå, men den bog, jeg er gået i gang med, handler om vaner. Det er jeg rigtig glad for, for den har godt nok hjulpet mig igennem det her. Den har overbevist mig om, at jeg bliver nødt til at holde fast i min beslutning, hvis jeg vil være sikker på, at det er den rigtige beslutning, jeg har truffet, nu hvor jeg har valgt at stoppe.

Dette er min hobby

Men hvad har jeg så gjort for at holde fast i mit rygestop – og for at klare det? Det skal jeg såmænd sige dig. Jeg er glad for at du spørger, for der er ikke noget bedre end at udveksle erfaringer inden for dette felt. Dét, jeg har gjort, er, at jeg har skiftet det ud med en sundere hobby. Så når jeg får lyst til en cigaret, griber jeg straks min nye hobby. Men hvad er det så, Christiana? Ja, det kunne du lide at vide… Ej, jeg laver sjov. Jeg har købt mig nogle stof metervarer, som jeg kan sy af. Det er supersjovt, og jeg er faktisk bedre til det, end man skulle tro. Superfedt, og jeg kan love dig for, at der kommer nogle virkelig fede ting ud af det.

Samtidig er jeg begyndt at dyrke yoga og spise sundere. Det er utroligt, hvad man kan få ud af at bytte én eneste uvane ud. Det er superduper, må jeg tilstå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *