Vi skal have nye møbler i grundejerforeningen og til sidste møde tog jeg ansvaret for at få det rette tilbud hentet ind. Det er vigtigt møblerne er nogenlunde vedligeholdesfrie, så vi ikke skal sætte det ind om vinteren. Det findes alligevel mange forskellige havemøbler og især bordbænkesæt er der mange forskellige slags. Jeg vil gerne have det ser nogenlunde ordentligt ud, men det er selvfølgelig også vigtigt at det er komfortabel at sætte ved. Et godt spørgsmål er også hvilke materiale vi skal vælge at købe. Læs med her og drag fordel af min researchs på havemøbelmarkedet.

Havemøbler er et must have til en boligforening. Da det ikke er til en privat have, er det vigtigt at møblerne ikke skal passe og plejes for meget. Jeg har været meget i tvivl om hvilke materiale jeg skal vælge. Det er fordele og ulemper ved mange af materialerne, både træhavemøbler, plastik havemøbler og møbler i stål. Havemøbler i plast kræver ikke så meget vedligeholdes, dog er levetiden ikke så lang. Plastik skal dog rengøres, og her har jeg læst mig frem til at bilshampoo skulle være noget af det bedste at vaske udendørs møbler i. På sigt vil plastikken flække, eller blive mør, så jeg er kommet frem til at plastik ikke er det rigtige materiale. Træhavemøbler derimod ,er langt mere holdbar og pænere. Dog kræver træet mere vedligeholdelse, end plastik, da det skal plejes med olie og ikke tåler at stå ude hele året.

Tilbud på vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt

Jeg har fundet en hjemmeside, outdoordesign.dk, som sælger bordbænkesæt til private og offentlige, her har de virkelig nogle sæt som udstråler kvalitet og flot design. Jeg har fået tilbud fra virksomheden og er klar til at fremlægge det for foreningen. Selvom prisen er lidt over budget, så giver det ikke mening at vi ikke tager det, men nu må vi se.