Nye trafikskilte??

3. oktober 2016 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg husker tydeligt, da jeg tog mit kørekort, jeg havde nul fejl i teorien og køreprøven gik som smurt, men jeg havde også en god kørelærer (jeg tog mit kørekort her) Men jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville have problemer, hvis jeg skulle tage en køreprøve i dag.

Det har jeg faktisk tit tænkt på, når jeg kører rundt i trafikken, og det bliver da bestemt ikke bedre af, at der kun åbenbart kommer en masse nye trafikskilte, man skal være opmærksom. Jeg læste artiklen på EB.dk og tænkte med det samme, at det da nok skal blive spændende.

Jeg kan godt være i tvivl om hvad de forskellige skilte er, hvis det ikke lige er dem, man ser ofte, og det bliver da ikke bedre af at der nu kommer 20 nye skilte, som man skal lære at kende. Samtidig må jeg da også sige, at jeg tvivler på, at jeg er en af dem, der kommer til at have størst problemer med det.

Det kan godt være det lyder lidt tosset, og jeg ville selv være meget træt af det, men jeg synes faktisk, at der burde være en køreprøve eller teoriprøve hver 5. år eller sådan noget, den skulle naturligvis være betalt af staten. Der er alt for mange der mister livet i trafikken hvert år, hvilket der burde gøres noget ved.

Jeg tror ikke det skyldes, at personerne i trafikken ikke kender færdselsloven, men det kan godt være, at man ville være mere opmærksom, hvis man fra tid til anden blev mindet om, hvordan vores love og regler nu en gang hænger sammen.

Personligt vil jeg i hvert fald gå i gang med at terpe de nye skilte, så jeg har mit på det rene i trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *