Jeg har mange veninder, der begynder at få børn. Selv har jeg ikke engang en kæreste endnu, så der går nok længe, inden jeg selv får et barn. Dog synes, jeg på én gang, at det både er skræmmende og spændende, at mine veninder er begyndt at få børn. Skræmmende, fordi jeg ikke selv er i nærheden af at være der, hvor jeg begynder at tænke på at få børn – og spændende, fordi jeg altid har været helt vild med børn. Jeg synes, at de er enormt søde, og jeg vil derfor rigtig gerne have børn selv på et tidspunkt, men, som sagt, så går der nok et godt stykke tid, inden det bliver en realitet.

Dog har jeg netop været med min veninde på jagt efter baby udstyr, da hun skal være mor inden længe. Jeg synes selv, at jeg har et ret godt kendskab til babyer, da begge mine søskende og mange i min omgangskreds har fået børn. Derfor hjalp jeg hende med at finde dét, hun skulle bruge. Begge hendes forældre bor i udlandet, og det plejer jo ellers at være dem, man får gode råd fra. Det får hun skam også, men når de nu ikke bor i Danmark, så bliver man nødt til at få hjælp og inspiration fra veninderne. Og jeg hjælper gerne. Vi var både ud at finde en barnevogn og en klapvogn til hende, og så anbefalede jeg hende, at hun bestilte lidt ting herinde fra, da det er et sted, hvor jeg selv har gode erfaringer med at handle. Jeg har nemlig tit købt gaver derfra.