All in på sundhed

3. maj 2016 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

For ikke så lang tid siden skrev jeg et indlæg, om at jeg er ved at investere i en ny kontorstol på anbefaling fra min fysioterapeut. Jeg har dog udover lidt øm ryg også døjet en del med kraftig hovedpine i den senere tid. Min fysioterapeut anbefalede mig, at jeg skulle prøve akupunktur, da det kan løsne noge andre ting op end de kan.

Jeg er ikke en af dem, der ikke tror på akupunktur, og er udmærket godt klar over at det videnskabeligt bevist, at det har en effekt og alt det. Alligevel har jeg altid holdt mig lidt væk fra det, måske er det mest tanken om at betale nogen for at stikke nåle i mig, der ikke er så tiltalende.

Ikke desto mindre har jeg hanket op i mig selv, og besluttet mig for at jeg skal bestille en tid, og prøve og se om det skulle hjælpe på min hovedpine, også selvom jeg ikke vil gå så langt som at kalde det en decideret migræne. Jeg er dog lidt på hærens mark, jeg har min faste læge, min faste tandlæge, frisør, fys osv, men jeg har ikke nogen akupunktør og aner ikke hvad jeg skal gå efter. Min fys anbefalede dem her, som også virker fine, men jeg ville gerne høre det fra nogen jeg kender.

Problemet er bare, at jeg ikke kender nogen, der har gået til den slags behandlinger, og derfor er der ikke meget viden at trække på, så hvis du kender noget til dem, eller kan anbefale nogen andre, så skriv endelig en kommentar her.

Generelt har jeg planer om at skulle styrke min sundhed en smule her i løbet af året, da min krop åbenbart begynder at reagere på, at jeg ikke tænker nok på den, så det er tid til at tænke på den,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *