Projekt: mal en væg

22. marts 2016 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

I morgen går jeg på ferie og er klar til at nyde en god forlænget weekend og intet mindre end fem fridage, og hvor bliver det dog lækkert, ikke mindst fordi vejrudsigten lover temperaturer omkring og måske endda lidt over de 10 grader, hvor man kan tillade sig at kalde det for forår.

Fridage betyder også som altid for mig: projekter. I år har jeg valgt at kaste min opmærksom på stuen, hvor der skal lidt nyt liv til. Normalt ville jeg måske købe nogle nye puder til sofaen eller flytte lidt om på nogle ting, men i år har jeg valgt at gå en lille smule videre og vil male en væg.

Jeg fandt inspirationen her, og må sige, at jeg sagtens kan sætte mig ind i hvordan det kommer til at give et helt nyt liv, ved at smide noget maling på væggen. Det eneste jeg havde svært ved at besluttet mig for, var hvilken farve jeg skulle vælge. Jeg overvejede en cremefarve, men va bange for at den ikke bryder den hvide væg nok, men på den anden side, var jeg også bange for at vælge en farve, der kommer til at skille sig alt for meget ud fra den nuværende.

Jeg har valgt at tage imod tip fra artiklen og fundet noget billig maling hos Danmaling, jeg endte med en mørk grå, som kommer til at gå perfekt til både sofa og puder. Det bliver super lækkert, og jeg smider et billede op, når mit projekt er afsluttet efter påske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *