rabatsider

Rabat på modetøj

25. januar 2017 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg har fundet løsningen på min overforbrug af tøj. Eller faktisk ikke løsningen, mere bare en måde hvorpå jeg får tingene lidt billigere. Mange af de store online shops som Miinto, Styletpit, Boozt osv. er tilknyttet rabatsider, som er sider som samler en masse forskellige rabatkuponer fra store og små sider. Waoo det er da en faktastisk service! nu skal i høre hvad jeg endte med at købe første gang jeg opdagede den her rabatside.

Jeg havde længe gået og spekuleret over om jeg skulle investere i et par nye lækre badesandaler. Ikke fordi det lige af årstiden for at bade, men jeg elsker at gå rundt i sådan nogle sandaler herhjemme. Jeg havde længe kigget på et par specielle sandaler fra H2O, som har laver nogen i samarbejde med stine goja. De sorte med forskellige guld udsmykninger. Normalt koster sandalen 700 kr. hvilket er ret dyrt for sandaler, men med januarudsalg og en rabatkode fra rabatbanditten.dk, kom sandalen ned i bare 300 kr. Jeg kunne ikke undgå at ligge mærke til at siden tilbød gratis fragt ved køb af over 499 kr. så jeg fik lige en t-shrit og en nederdel med i kurven.

Rabatsider er det nye

Jeg er overrasket over hvor mange af de store sider der faktisk tilbyder rabatkuponer på disse rabatsider. Mit bedste råd til dig, som læser med, er at tjekke Google igennem for rabatkoder til den side du handler på. Det findes et utal af rabatsider, men du finder hurtigt ud af hvilke som virker og hvilke der ikke gør. Skriv gerne tilbage, hvis du opdager en ligeså god rabatside som rabatbanditten.dk – jeg er lutter øren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *