Jeg har et lille tip til de af jer, der ikke har haft gang i dynerne i et stykke tid. Hvis I har en fast partner, så er det tid til at spidse ører. Jer uden partnere kan naturligvis sagtens læse videre og få en smule inspiration til jeres næste date. Det jeg skal til at offentliggøre, er en aften, jeg havde sammen med en tidligere flirt. Den sluttede fantastisk for os begge to.

Erotisk massage som starter

Det startede ganske stille og roligt med, at han kom ind ad døren i min nye lejlighed. Han havde været på arbejde hele dagen og var godt træt. Jeg selv havde stået i køkkenet og forberedt en dejlig middag, som jeg vidste han godt kunne lide. Jeg havde tændt stearinlys i det meste af lejligheden for at skabe en dejlig og hyggelig stemning.
Middagen gik rigtig godt, og vi grinte simpelthen så meget af alt og ingenting. Det var sådan en fantastisk aften, som kun kunne ende endnu bedre. Det var vi begge helt overbeviste om.

Efter maden satte vi os over i sofaen, hvor vi begge gjorde os det ganske behageligt. Jeg sad med benene oppe under mig selv og han sad tilbagelænet. Han havde heldigvis en DVD med i tasken. Det er altid en af de værste ting, når man skal vælge film. De moderne streamingtjenester har for mange valgmuligheder, så man sidder ofte og bruger længere tid på at beslutte sig for en film end at kigge på TV’et.
Hurtigt blev filmen en smule kedelig og vi interesserede os mere for hinandens kroppe end fjernsynet. Han tog min overdel af og begyndte stille og roligt at give mig en erotisk massage med en massageolie, jeg havde skjult under sofaen.

Det hele endte naturligvis med meget mere end blot en massage, men det vil jeg skåne jer for denne dag.