Rygestop #2: Hvilket e-væske bruger jeg?

4. september 2017 - Sundhed

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg er stoppet med at ryge cigaretter. Det er en god beslutning, og i morgen er det en uge siden, jeg stoppede. Det er gået ud over al forventning, og jeg er rigtig glad for, at jeg har truffet en beslutning, som jeg holder fast i. Nå, men jeg vil gerne dele lidt ud af min erfaring fra den forløbne uge. Måske kan det hjælpe dig med dit rygestop? Hvem ved. Her kommer mine anbefalinger i forhold til valg af e-væske.

Hvilken væske bruger jeg?

For nyligt er jeg blevet rigtig glad for de lidt sødere aromaer. Derfor har jeg købt lidt forskelligt – alt fra jordbær til kiwi. Nå, men jeg har fundet ud af, at den blanding, der smager bedst, er vandmelon og kiwi. Det smager fantastisk, og det er næsten som en dessert, hver gang jeg skal dampe. Jeg har dog et lille fif. Hvis du er glad for at feste i weekenderne, kan det godt blive lidt for sødt med en frugtaroma. Heldigvis kan man dog få e-væske, der smager af almindelig tobak. Og det virker faktisk bedre, end man umiddelbart skulle tro. Jeg bruger Camel, og den er rigtig fin, hvis jeg skal have et par øl og derfor ikke kan holde en frugtaroma ud hele aftenen – og så får jeg mindre lyst til at ty til de almindelige tobakscigaretter, der før styrede mit liv.

Hvor meget nikotin er der i?

Jeg har det lidt ambivalent med nikotinniveauet. Egentlig vil jeg gerne have, at der ikke er nikotin i, så jeg ikke ender med at blive afhængig af e-cigaretten. Alligevel vælger jeg dog en væske med nikotin i her i starten, og min plan er, at jeg vil trappe ned. Men især, når der er alkohol indblandet, vil jeg have nikotin i, for jeg vil gerne stoppe med at ryge – og det er især, når der er alkohol involveret, at jeg får lyst til almindelige cigaretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *