Jeg kan lige så godt sige det… jeg har haft en hektisk weekend, hvor der er sket en del ting. Det er superfedt, når der sker en masse, men det kan også være lidt for hektisk, må jeg indrømme. Jeg skulle til fedt med min gode veninde, Hanne, som jeg har hængt meget ud med i min ungdom. Det er der mange grunde til, og en af dem er, at vi virkelig hygger os, når vi er sammen. Herudover så har vi mange fælles interesser. Blandt andet kan vi begge to godt lide ridning. Nå, men det er et sidespor.

Vi havde egentlig aftalt, at vi skulle tage en tur i sommerhus, for jeg har en i min familie, der har et superfint sommerhus, som jeg bare kan låne lige så tosset, som jeg vil. Og det gør jeg jo så en gang imellem, når jeg lige føler for det. Men da vi kom derop, besluttede vi, at vi lige ville ud at gå en tur. Sådan er der jo så meget. Så vi begyndte at gå en tur, og jeg kan love jer for, at der skete ting og sager på den tur. Det endte nemlig med at Hanne faldt, og så kunne hun ellers ikke gå videre. Derfor blev jeg nødt til at bære hende hjem igen, og så smuttede jeg ellers ned og købte noget BioFreeze, der hjælper gevaldigt på den slags smerter.

Det betød, at vores tur i sommerhus ikke lige blev, som vi havde håbet på, men i stedet fik vi set nogle gode film fra sofaen. Det var da også rigtig hyggeligt, men Hanne har lovet mig, at vi tager en tur til, når det lige passer ind i kalenderen. Det bliver supergodt, og jeg kan love jer for, at det er en tur, som jeg glæder mig til. Jeg håber bare ikke, at hun kommer til at falde igen.