Familien og jeg har snart boet i vores hus i 10 år, uden at lave en hel masse om. Nu er foråret ved at melde sin ankomst, og derfor har jeg fået lyst til at gå i gang med nogle renoveringsprojekter herhjemme. Hele familien blev enige om, at det var soveværelset der trængte til en tur først. Der skal selvfølgelig også laves en masse i haven her når vejret bliver varmt, vi skal have klippet hækken og plante en masse fine blomster i vores bede. Først har vi dog valgt at sætte soveværelset i stand, og det bliver en spændende udfordring.

Nyt gulv og flotte vægge

Først og fremmest har vi valgt at få lagt nye fine trægulve på gulvet inde i soveværelset. De gamle var slidte og trængte til en kærlig hånd, så vi har valgt at udskifte dem med nogle flotte brædder i egetræ. Det giver soveværelset et charmerende look, og samtidig har det frisket hele rummet lidt op. Derudover har vi valgt at male væggene hvide, for at gøre dem friske og pæne igen. Vi har kun malet en enkelt gang i løbet af de 10 år vi har boet der, så det var ved at være tiltrængt. For at gøre soveværelset endnu mere moderne og fint, har vi valgt at kaste os ud i, at påføre det flotteste fototapet på væggen bag ved sengen.

Det flotteste fototapet

Jeg havde rigtig svært ved at vælge, da jeg skulle finde vores nye fototapet til soveværelset. Der findes så mange fine motiver, og jeg kunne nemt se dem alle sammen hænge på vores væg. Desværre skulle jeg kun vælge et, og det var lidt af en udfordring. Jeg kunne godt tænke mig at drømme mig til New York, og nyde udsigten over Brooklyn Bridge. Det kunne også være lækkert at nyde udsigten over et smukt nordisk landskab, eller en skøn palmestrand. Jeg endte med at vælge det flotteste fototapet med en solnedgang over nogle bjerge. Det kommer til at pynte fint på væggen bag ved vores seng, og jeg kan allerede mærke, hvordan det skaber en fred og ro i vores soveværelse, som ikke har været der før.