De af jer, som har fulgt med her på siden, ved, at vi i sin tid valgte at få bygget et arkitekttegnet hus. Det betyder, at vi ned til selv de små detaljer, selv har haft indflydelse på, hvordan huset skulle se ud. Vi var i tiden efter rigtigt glade for vores beslutning, og det er vi stadig! Vi har dog gennem det sidste stykke tid talt om, at vores hjem er meget minimalistisk, og at det måske godt kunne trænge til at blive piftet lidt op. Vi har dog haft svært ved at finde ud af, hvad der skulle til, men nu har vi endelig fundet en løsning, og vi er så spændte på resultatet.

Stuklister i stuen

Vi kan, som I nok allerede ved, godt lide, at vores hjem er lidt anderledes og skiller sig ud fra mængden. Derfor forsøgte vi at tænke ud af boksen og finde på noget, som vi ikke lige umiddelbart havde set andre steder. En aften, da jeg sad foran computeren, faldt jeg nærmest helt tilfældigt over den helt perfekte løsning på vores problem. Jeg bladrede igennem et online boligmagasin, fordi jeg tænkte, at et nyt spisebord måske kunne give stuen nyt liv, men blev i stedet fanget af noget helt andet i baggrunden. Der sad de mest elegante stuklister langs loftet, og jeg forelskede mig med det samme i ideen. Min kæreste var først en smule skeptisk, men blev hurtigt overbevist og lige så klar på ideen som jeg.

Vi tæller ned

Vi har valgt, hvilke lister vi gerne vil have op, og de skal sættes op i weekenden. Ingen af os har prøvet at sætte stuklister op før, men det har min kærestes kammerat. Han siger, at det er lige til og har også lovet at komme for at hjælpe til. Jeg glæder mig så meget til at se resultatet, det bliver helt sikkert rigtigt godt!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *