Solnedgang

Vil have nyt liv i stuen

30. januar 2017 - Blog

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Jeg har besluttet at skabe nyt liv til min stue. Da jeg bor til leje, er det ikke muligt at slibe det yderste puds af væggen, og få det rå look frem i muren. Det er det jeg ønsker allermest. Nå men det kan altså ikke lade sig gøre, så jeg har været ude og finde alternativer. I dette indlæg vil jeg beskrive mig søgen, og fortælle om det resultat jeg er kommet frem til.

Et par af mine veninder har anbefalet mig wall sticker eller fototapet. Jeg har selv set rigtig flotte motiver, med både solnedgange og forskellige storbyer, og en af mine veninder har også New York sat op på en af endevæggene. Det ser hammer godt ud, dog kan man se at det er gået lidt hurtigt med at sætte det op, da broen ikke passer helt i samlingerne. Det er også en af de ting som hun nævnte da de satte det op. Hun anbefaler mig, at få en professionel til at sætte det op i min lejlighed, hvis det er noget jeg ønsker at få noget op.

Fototapet må det blive

Jeg er en smule begrænset af at jeg bor i lejet lejlighed, så jeg har belsluttet at købe et lækkert fototapet med en smuk solnedgang. Efter et par timers research fandt jeg frem til den rette internet shop. De har ovenikøbet en god guide til at sætte både wallstickers og fototapet op. De anbefaler at få professionelle til det, da tapetet giver sig en smule når tapetklisteret er kommet på. Jeg fandt det lækre fototapet, på nicetapet.dk, som har et stort udvalg, af både fototapeter af New York, Paris, Hong Kong og London eller af solnedgange og smukke skov-øjeblikke. Mit motiv kostede kun 735 kr. og dækker hele min væg. Jeg har fået forskellige tilbud fra malere, som kunne sætte det op for mig men det er simpelthen for dyrt. I min næste indlæg vil jeg skrive hvordan resultatet er blevet.

Hej så længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *