Wonderful Vienna

20. oktober 2015 - Uncategorized

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Oktober og november er en perfekt til at rejse på, hvor destinationen er en storbyferie, hvor shopping står højt på to-do listen. I mange af de store butikker rundt om i de europæiske storbyer, bliver der ryddet op her i efteråret, for at gøre plads til det store julesalg, der hastigt nærmer sig. Det betyder også, at man kan gøre nogle rigtig gode kup, hvis man kommer af sted inden for de næste par uger.

Hvis man venter til mere end et par uger ind i november er løbet nemlig kørt, og det hele er julesalg, hvor det ikke altid er de gode priser, der står i kø for at komme frem.

Og jeg er i den heldige situation, at jeg skal til en af mine favoritbyer. Jeg har tidligere skrevet om Milano, og den kommer stadig ind helt i toppen sammen med New York, men det er jo klassikere, der selvom de er dejlige også er meget “fyldte”. En anden af mine favoritter er Wien, der virkelig har meget mere at byde på, end man lige går og tror.

For det første er det en helt fantastisk smuk by, og så er der jo shopping. Det er ikke en by som de store modebyer, men der findes ekstremt mange lækre butikker og centre, hvor man kan finde skønne ting.

Så der tager jeg ned om et par dage – og jeg glæder mig enormt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *